Üniversitemizde 12. Spor Şenliği Başladı

09 Mayıs 2024, Perşembe 9

Ünivesitemizde Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen 12. Spor Şenliği, 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Öğrenci Basketbol müsabakaları ile başladı. Turnuvanın ilk gün maçları Üniversitemiz Seyitler Yerleşkesi 15 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda oynandı.

Turnuva Düzenleme Kurulundan Öğr. Gör. Hasan Tahsin Aslan, 12. Spor Şenliği hakkında AÇÜ Tv'ye bilgilendirmelerde bulundu. Üniversitemizin sporun birçok branşında hizmet sunduğunu spor alanında önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Öğr. Gör. Aslan, geleneksel hale gelen ve bu yıl 12.'si düzenlenen Spor Şenliğinin de öğrencilerimize ve personelimize sunulan sosyal ve sportif hizmetlerden biri olduğunu belirtti. Öğrenci ve Personel olmak üzere iki ana kategoride şekillendirilen 12. Spor Şenliğine 1200'e yakın sporcu katılımı beklendiğini söyleyen Aslan, ferdi sporlar ve takım sporları olarak 2 temada sunulan Spor Şenliğinde voleybol, basketbol, futbol, bilek güreşi, masa tenisi, bowling ve satranç dallarında müsabakalara yer verildiğini sözlerine ekledi.