Üniversitelerarası Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Madalya ve Başarılar Elde Eden Öğrencilerimizden Daire Başkanımıza Ziyaret

13 Mayıs 2024, Pazartesi 14

TÜSF Üniversiteler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Üniversitemizi antrenör olarak temsil eden Artvin Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma  Programı Öğretim Görevlisi Osman YARAN,  Artvin Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Mehmet ÖZTÜRK,  Fen Edebiyat Fakültesi öğrencimiz Mehmet ÖZTÜRKOĞLU ve  Hopa Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Serdar Adil KANTAR Daire Başkanımız Kaya ERDEM’i ziyaret etti.

23-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleşen TÜSF Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonasında sağ kolda 3. sol kolda Türkiye 5.si  olan Artvin Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mehmet ÖZTÜRK, sağ kolda 4. sol kolda Türkiye 6.si olan Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Mehmet ÖZTÜRKOĞLU, ağır sıklet sağ kolda 6. sol kolda Türkiye 4.sü olan Hopa Meslek Yüksekokulu öğrencimiz Serdar Adil KANTAR'a üniversitemizi başarıyla temsil etmelerinden dolayı Daire Başkanımız Kaya ERDEM tarafından başarı belgesi ve hediyeler verildi.