Üniversite Öğrencilerimiz Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Madalya ve Başarılı Sonuçlar Elde Etti

24 Nisan 2024, Çarşamba 32

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 23-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan Üniversitemiz öğrencileri müsabakalardan bronz madalya ve önemli dereceler kazanarak ayrıldı. Aynı zamanda Üniversitemiz Bilek Güreşi Takımı toplamda 21 puan ile 26 takımın katıldığı şampiyonayı 8. sırada tamamladı.
Şampiyonada derece alan sporcularımız ve kategorileri ile elde edilen sonuçlar şu şekilde:
Mehmet Öztürk (Artvin Meslek Yüksekokulu) 70 kg-Sağ kol Türkiye 3.sü, Sol kol Türkiye 5.si,
Mehmet Öztürkoğlu (Fen Edebiyat Fakültesi) 80 kg-Sağ kol Türkiye 4.sü, Sol kol Türkiye 6.sı,
Serdar Adil Kantar (Hopa Meslek Yüksekokulu) Ağır sıklet-Sol kol Türkiye 4.sü, Sağ kol Türkiye 6.sı.