Türk Kızılay Artvin Butik Üniversitemizde Açıldı

23 Kasım 2023, Perşembe 55

Merkez Yerleşesi D Blok Eğitim Binasında hizmete başlayan Türk Kızılay Artvin Butik ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet desteği sağlanması hususunda önemli bir vazife üstleniyor.
AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı ve Artvin Müftüsü Mesut Harmancı’nın yanı sıra Artvin İl protokolünden davetliler, Üniversitemiz personeli ve öğrencileri ile Kızılay yetkililerinin katıldığı açılış merasiminde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar, Kızılay Genel Sekreter Yarımcısı Şükrü Can ve Kızılay Artvin Şube Başkanı Alaaddin Güven bir konuşma gerçekleştirdi.
Türk Kızılay’ın faaliyetleri ve toplumsal hizmetleri hakkında bilgilendirmelere yer verilen programda aynı zamanda Üniversitemizin ve Kızılay Gönüllerinin bu hizmetin sunulması noktasındaki katkılarına değinildi. Etkinlikte katılımcılar Kızılay Artvin Butik’i ve Kızılay Artvin Şubesince yürütülen çalışmaların resmedildiği fotoğraf sergisini gezme imkânı buldu.