Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları Tamamlandı

04 Şubat 2019, Pazartesi 342

Üniversite Sporları Federasyonunun 2018-2019 Faaliyet Programında yer alan Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları, 17 Aralık 2018 tarihinde Üniversitemizde başladı. 17 - 21 Aralık 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz 15 Temmuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvanın açılış merasiminde, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında sporun dostluğu ve kardeşliği temsil ettiğini, mücadelenin ve rekabetin yanı sıra paydaş olma ve eşlik edebilme değerlerini ihtiva ettiğini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Tilki, böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. Müsabakalar 21 Aralık 2018 Cuma günü sona erdi.

Kadın-Erkek kategorilerinde düzenlenen ve beş gün süren grup müsabakalarında Üniversitemizle birlikte Atatürk Üniversitesi (Erzurum), Kafkas Üniversitesi (Kars), Muş Alparslan Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (Rize) ve Siirt Üniversitesi voleybol takımları yer aldı. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgeleri verildi.

Bayanlar Sıralaması
1. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi