Kurumlararası Bovling Turnuvası Tamamlandı

31 Ocak 2019, Perşembe 251

Üniversitemiz tarafından sosyal ve sportif etkinlikler vasıtasıyla Artvin ilinde hizmet yürüten kurumlarla etkileşimin artırılması amacıyla tertiplenen II. Kurumlararası Bovling Turnuvası, 22-30 Ocak 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Seyitler Yerleşkesinde bulunan Sosyal Etkinlik Merkezinde gerçekleştirildi.

11 kurumun katıldığı turnuvanın final müsabakaları ve ödül merasimi 30 Ocak Çarşamba günü düzenlendi. Üniversitemiz bovling ekibinin birinci olarak tamamladığı etkinlikte muvaffak olan takımlara plaketleri Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Peker, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kaya Erdem ve Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadettin Dağ tarafından verildi.

Turnuvada ilk dörde giren takımlar şu şekilde sıralandı: Artvin Çoruh Üniversitesi, Artvin Belediyesi,  ASKF İl Temsilciliği, Artvin İl Özel İdaresi.

Bu takımların dışında etkinliğe; Doğuş Enerji Aş., Yapı ve Kredi Bankası, Artvin İl Müftülüğü, Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Artvin Gençlik Merkezi iştirak etti.