10. Spor Şenliği Sona Erdi

09 Mayıs 2019, Perşembe 258

Üniversitemiz 10. Spor Şenliği 18 Mart - 08 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlendi. Geleneksel hale gelen Spor Şenliğimizle öğrencilerimizin ve personelimizin sosyalleşme süreçlerinin desteklenmesi, farklı dalda spor yapma olanağı bulmaları ve çok yönlü eğitimlerinin desteklenmesi sağlanmaktadır. 10. Spor Şenliğimizde Halı Saha Futbol, Basketbol, Voleybol, Satranç, Bilek Güreşi ve Bowling müsabakalarında öğrencilerimiz ve personelimiz mücadele etti. Şenliğimiz, dereceye giren takımlara plaket ile madalya ve ferdi branşlarda dereceye girenlere madalya verilmesiyle tamamlandı.

Basketbol müsabakalarında 7 takım mücadele etti;

• 1. Eğitim Fakültesi ve 2. Artvin Meslek Yüksekokulu oldu.

Kadınlar Voleybol müsabakalarında 5 takım mücadele etti;

• 1. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve 2. Şavşat Meslek Yüksekokulu oldu.

Erkekler Voleybol müsabakalarında 6 takım mücadele etti;

• 1. Eğitim Fakültesi ve 2. Sağlık Bilimleri Fakültesi oldu.

Personel Voleybol Müsabakalarında 6 takım mücadele etti;

• 1. Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu, 2. Artvin Meslek Yüksekokulu, 3. Güvenlik Takımı ve 4. Eğitim Fakültesi oldu.

Öğrenci Halı Saha Futbol müsabakalarında 11 takım mücadele etti;

• 1. Orman Fakültesi ve 2. Eğitim Fakültesi oldu.

Personel Halı Saha Futbol müsabakalarında 8 takım mücadele etti;

• 1. Artvin Meslek Yüksekokulu, 2. Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu, 3. Eğitim Fakültesi ve 4. Sürekli İşçi Takımı oldu.

Satranç Turnuvasında;

• Bayanlarda 1. Gülüşan DEMİREL, 2. Mizgin OĞUZ, 3. Sümeyye YETİŞ, 4. Meral SALAR oldu.
  • Erkeklerde 1. Oğuz İNAN, 2. Serhat ONAN, 3. Abdurrahman DEMİRCAN, 4. Hamit GÜMÜŞLÜ oldu.

Bilek Güreşi Turnuvasında;

• Bayanlarda 1. Nazmiye MERTTÜRK, 2. Halime ÖZDEMİR, 3. Bahar PALAŞOĞLU, 4. Melike BOZER oldu.
  • Erkeklerde 50-70 kg arası sıkletinde 1. Ahmed AHMEDZADE, 2. Serkan ÇİÇEK, 3. Erkan KIZIL ve 70 kg üstü sıkletinde 1. Kadir BÜYÜKDAĞ, 2. Enver ÖZTÜRK, 3. Cengiz SHAMILOW, 4. Yasha NAYMIDOW oldu.

Bowling Turnuvasında;

• Bayanlarda 1. Esra SEYİRCİ, 2. Ecem BAŞAR, 3. Betül GÜNEŞ, 4. Gülşah ŞEN oldu.
  • Erkeklerde 1. Doğukan FAK, 2. Sezer ÖZGÜNEŞ, 3. Ali ATEŞ, 4. Furkan DAĞAŞAN oldu.
  • Personelde 1. Hakan DEMİRCİ, 2. Ömer ALTUNTAŞ, 3. Ömer BİLGİN, 4. Kenan YILMAZ oldu.