Yemek Bursu Başvuruları

30 Eylül 2019, Pazartesi 1833

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için Yemek Bursu başvuruları başlamış olup, başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Başkanlığımızın https://sks.artvin.edu.tr/belgeler-ve-formlar adresinde yer alan Yemek Bursu Başvuru Formunu doldurup öğrenim gördükleri Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrenci işlerine 18/10/2019 tarihi mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Yemek Bursu alan öğrenciler bir öğün ücretsiz yemek yemeye hak kazanmış sayılır. Yemek Bursundan faydalanacak öğrencilerde aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir.

Yemek Bursuna Başvuracak Öğrencilerde Aranan Şartlar:

a) Üniversitemiz kayıtlı öğrencisi olmak,
b) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,
c) Disiplin cezası almamış olmak,

d) Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak,

Yemek Bursundan Koşulsuz Yaralanabilecek Öğrenciler:

a) Sağlık raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler,
b) Anne/baba/kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,

ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvurdukları takdirde doğrudan yemek yardımından faydalanabilir.